Muzikaal Aperitief met Marlene Bakker in Café Hamminghs Doorrit

GARNWERD - De Groningstalige zangeres Marlene Bakker komt op zondag 25 februari naar Café Hammings Doorrit voor het laatste Muzikaal Aperitief in het seizoen 2017-2018.

De zangeres wordt begeleid door Bernard Gepken (gitaar) en Arjen de Bock (toetsen). Op het programma staan delen uit het kersverse programma RAIF, waarmee Bakker en haar begeleiders deze maand nog op tournee gaan door ons land en waarvan het album op 8 maart a.s. officieel wordt gepresenteerd in het Grand Theatre in Groningen.

Inmiddels zijn er al enkele secret pre-lease luistersessies geweest. Het ging daarbij om leuke bijeenkomsten, gevolgd door heel mooie recensies. Sommigen legden een link met het werk van Ede Staal. Met haar presentatie maakte ze diepe indruk, waarbij woorden als uniek, serene luisterervaring, betovering en Groningse verklanking vielen. Duidelijk was dat ze in dit programma de Groningse streektaal koppelde aan filmische arrangementen.

Het Muzikaal Aperitief begint om 15.30 uur en loopt tot 17.30 uur. Vanaf 15.00 uur zijn gasten welkom. De toegangsprijs bedraagt euro 15,00 (inclusief een consumptie). Reserveren is digitaal mogelijk: info@cafehammingh.nl en telefonisch: 0594 621275.