Percussion & Brass Event in De Molenberg

DELFZIJL - In Theater De Molenberg in Delfzijl wordt zaterdag 10 maart om 19.30 uur het Percussion & Brass Event gehouden.

In de grote zaal staan dan hoogstaand slagwerk- en blaasmuziek centraal.. Er wordt een indrukwekkend muzikaal programma verzorgd door het slagwerkensemble van Koningin Wilhelmina en door de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers. Tussen de twee optredens door worden kleinere optredens door ensembles verzorgd in de foyer en is er gelegenheid om kennis te maken met aanbieders van muziekinstrumenten.

Het slagwerkensemble van Koningin Wilhelmina is meervoudig Nederlands Kampioen en Open Europees Kampioen. De ruim dertig muzikanten bespelen een breed scala aan slagwerkinstrumenten. Aan het programma werken zangeressen en een pianist mee.

Garde Grenadiers en Jagers is een van Nederlands beste beroepsfanfares en is een groot koperensemble met slagwerk. De Regimentsfanfare heeft tot doel om een actieve bijdrage te leveren aan het versterken van de band tussen militairen en burgers, met oog voor behoud van traditie.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater De Molenberg.