Анна Каренина in ‘t Marnehoes

WEHE- DEN HOORN - HOORN - De Productiegroep van De Noorderlingen bewerkte Tolstoi’s beroemde verhaal Anna Karenina. Het resultaat is de voorstelling: ‘Анна Каренина, The Making Of’. Op 25 maart spelen ze in ‘t Marnehoes in Wehe- den Hoorn.

''Gelukkige gezinnen lijken allemaal op elkaar, maar een ongelukkig gezin is altijd ongelukkig op zijn eigen manier'' is de beroemde beginregel uit Anna Karenina. Haal diep adem en zet jezelf schrap. Deze voorstelling gaat allesbehalve over gelukkige gezinnen.

Anna Karenina is een verhaal over de liefde. Over het volgen van je hart of je houden aan de ongeschreven regels. Welkom in het Rusland van de negentiende eeuw waarin sociale conventies, ontrouw, gemakzucht en machteloosheid de dienst uitmaken.

De Productiegroep van De Noorderlingen bewerkte Tolstoi’s verhaal. Zij zijn de acteurs, de personages, én de regisseurs van de wereld die ze scheppen: een romantisch niemendalletje of een heldenverhaal. Er passeren talrijke locaties, vele personages, ontelbare gevoelens en duizenden gedachten. De lijn ontspoort van dat van Tolstoi’s wanneer de realiteit om de hoek komt kijken. Welke rollen worden hier eigenlijk gespeeld?

Wanneer: zondag 25 maart om 15.00 uur.

Kaarten: tot 21 jaar €8,50, 21 jaar en ouder €10,00. Kaarten kun je reserveren door een mail te sturen naar mail@denoorderlingen.nl onder vermelding van 'kaarten Anna Karenina'. Vermeld daarin:

• om hoeveel kaarten het gaat;

• de voorstellingsdatum;

• op welke naam de kaarten op de voorstellingsdag afgehaald worden.

Kaarten zijn op de dag zelf vanaf een uur voor afvang af te halen op de speellocatie.