Ook in mei weer bijzondere activiteiten bij Verzoamelstee

ONDERDENDAM - De Verzoamelstee in Onderdendam is een ontmoetingsplek voor de oudere Onderdendammer en omgeving. Elke donderdagochtend (op de vakanties na) is er een activiteit en het aanbod is ontzettend gevarieerd. Zo ook in mei en juni:

Het programma voor mei en juni 2018 is als volgt:

- 17 mei, Filmochtend:

Deze ochtend gaan de bezoekers gezellig met elkaar film kijken, deze ochtend bestaat uit een reeks van 4 ochtenden, dit is de laatste ochtend van de reeks.

- 24 mei, Kunst & Kitch:

Tussen Kunst en Kitsch met de heer Boerma uit Uithuizen. U kunt zelf twee voorwerpen meenemen om te laten taxeren.

- 31 mei, Lezing over Schipperskinderen:

Die dag krijgt Verzoamelstee Greetje Groen op bezoek. Ze geeft een lezing over ‘Schipperskinderen.’ Ze vertelt over het leven van schipperskinderen, het naar school gaan in de jaren rond 1950/1960 en de veranderingen daarna.

- 7 juni, Afsluiting seizoen 2017/2018:

Er wordt teruggeblikt op een mooi seizoen. Henk Post en Meine Bosma (uit Onderdendam) verzorgen een muzikale noot. Ook zal Henk Post een paar smakelijke Groninger verhalen vertellen. U bent van harte uitgenodigd om ook iets lekkers mee te nemen voor bij de koffie. Zo wordt er samen een mooit afsluiting van gemaakt.

Locatie: Dorpshuis Zijlvesterhoek aan de Achterweg. De zaal is vanaf 09:30 uur geopend en de ochtenden beginnen om 10:00 uur. Lijkt het u leuk om eens lang te komen of mee te gaan met een uitje? Schroom niet en kom gerust langs.