Feestelijke afsluiting theaterseizoen Theater de Warf

WARFHUIZEN - Het theaterseizoen in Theater de Warf in Warfhuizen wordt zondag 3 juni afgesloten in een feestelijke sfeer. De act van de avond is CT Heida en haar vijfkoppige band.

CT’s carrière begon dààr waar andere muzikanten van dromen, toeren door de States. Als beginnende muzikante werd ze door de Amerikaanse band IPSO FACTO gevraagd om bij hen te komen spelen. Met een koffer in haar hand verhuisde CT naar Minneapolis en toerde ruim een jaar lang door de Midwest. Haar stem en pianospel zijn karakteristiek voor haar prachtige meerstemmige groovy liedjes. Naast de uit de States meegenomen soul en gospel invloeden, bevatten haar liedjes ook invloeden van blues, jazz, pop, rock en country. In december 2016 verscheen haar debuutalbum Little Woman.

“De Groningse zangeres CT Heida weet te verrassen met een stem die voor vrijwel ieder genre geschikt is. Blues , jazz, soul, pop, gospel, country, you name it!” (recensie gezien-gehoord.nl).

Let op: In tegenstelling tot de normale concerten wordt deze middag afgesloten met een Bluesy naprogramma met de mogelijkheid tot het kijken van de film American Graffiti, het nuttigen (tegen kleine prijzen) van hapjes met een Amerikaanse oorsprong en we werken nog aan een last-minute muzikale verrassing. Bij mooi weer is dit naprogramma deels buiten en gaat de BBQ aan.

Waar: Dorpshuis de Warf, Vaart WZ 12 in Warfhuizen

Wanneer: zondag 3 juni 2018.

Aanvang 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur

Entree concert CT: € 10, feestelijk naprogramma: 17.00 tot 20.00 uur (Gratis)

Reserveren via www.theaterdewarf.nl