De Eendracht maakt het bont bij donateursconcert

FEERWERD - Met plezier muziek maken voor anderen. Gewoon in Ezinge en omstreken. Dat doet de Eendracht al 202 jaar met succes, de vereniging groeit. Dit jaar is het donateursconcert op 9 juni te Feerwerd.

Het thema is: de Eendracht maakt het bont. Wat dat inhoudt zult u zelf moeten zien en horen, want met de Eendracht kan het van alles zijn. Zo trad vorig jaar Eric Vloeimans op en het jaar daarvoor was superfeest vanwege het 200-jarig bestaan van het muziekgezelschap. Dus wat ze nu gaan doen? Iets met muziek toch wel? Als donateur kunt u gratis naar binnen en voor 3,50 pp. neemt u uw vrienden en vriendinnen gewoon mee. Want de Eendracht wil haar plezier laagdrempelig houden en delen.

Laagdrempelig is ook het instapniveau. Zelfs beginnende muzikanten kunnen zich aanmelden bij de club en ontdekken dat muziek maken bij de Eendracht te leren is en enthousiast maakt. Je hoeft echt geen muzikaal wonderkind geweest te zijn om mee te spelen. Gewoon oefenen en met plezier repeteren. Bij de Eendracht leidt dat tot gezellige, vrolijke muziek die lekker speelt en luistert.

Dus als u zaterdagavond 9 juni even tijd hebt, kom kijken. In d’Olle Schoul begint de avond om acht uur, de zaal is open om half acht.