Jubileumconcert De Bazuin in Winsum

WINSUM - De Bazuin Winsum staat dit jaar precies 25 jaar onder leiding van dirigent en artistiek leider Henk Smit. Op 9 juni aanstaande wordt een jubileumconcert gegeven om dit feit te vieren.

Het Groot Orkest van De Bazuin Winsum speelt voor de pauze, onder leiding van de maestro zelf, een mooi programma met muziek die Henk Smit en De Bazuin zeer na aan het hart ligt. Hoogtepunt van het programma voor de pauze vormt het werk ‘The sky is the limit’ van componist Maurice Hamers. Dit werk vertolkt de emoties rondom de gebeurtenissen op 11 september 2001. Indrukwekkende muziek.

Na de pauze staat een verrassingsoptreden op het programma, waarvan De Bazuin niet veel kunnen zeggen behalve dat het een uniek optreden is en absoluut spectaculair. Het Groot Orkest zal het concert afsluiten met een bekende uitsmijter.

Het concert vindt plaats in De Poort (Borgweg 36) te Winsum. Aanvang is 20.00 uur en toegang bedraagt €7.50. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Hijlkema Mode en Wonen (G Reindersstraat 2 Winsum) en via www.bazuin-winsum.nl