Jubileumfeest 70-jarige vv GEO met oud-FC

GARMERWOLDE - De VV GEO (Garmerwolde en Omstreken) bestaat zeventig jaar en viert dat van 14 tot en met 16 juni met een uitgebreid feestprogramma. Met activiteiten voor iedereen, jong en oud, lid of geen lid. Voor jong en oud is er Voetgolf (een combinatie van voetbal en golf) op donderdag vanaf 18.30 uur. Aanmelden kan via de website. Tegelijkertijd is er vanaf 18.00 uur een curiosamarkt met rad van avontuur.

Op vrijdag om 19.30 uur wordt de jubileumwedstrijd gespeeld tussen het oud-kampioenselftal van GEO 1998-1999 tegen oud- FC Groningen. Ze stonden bekend als de Bats-brigade, de mannen van oud-hoofdtrainer Henk Bats en leider Gerard de Valk. In 1998/99 werden ze kampioen in de 5e klasse. Nu nemen ze het op tegen een selectie van oud-spelers van FC-Groningen met bekende spelers als Johan Tukker, Paul Mathijs, Sander van Gessel, Jan Veenhof, Barend Beltman, Antoine van der Linde en Ronald Steenge. Scheidrechter is Henk de Haan. De toegang is gratis.

Na afloop is er muziek uit de jaren ’70, ’80, ’90 verzorgd door Drive-in Magic Five met Douwe Westra. De zaterdag begint met een feestontbijt voor de junioren, om 10.00 uur gevolgd door de strijd om de ouder-kind-penalty-bokaal. ’s Middags om 13.30 start het zeven-tegen-zeven-toernooi. ’s Avonds vindt het slotfeest plaats in de grote feesttent met live muziek van all round coverband Casino Royale. Alle festiviteiten vinden plaats op het voetbalveld en in de feesttent op het sportpark. Meer informatie op: www.vvgeo.nl.