Kennismakingsavond nieuwe inwoners Bedum

BEDUM - In het gemeentehuis in Bedum wordt maandag 9 juli om 19.30 uur een kennismakingsbijeenkomst gehouden voor nieuwe inwoners van de gemeente.

Inwoners die in het afgelopen kwartaal in de gemeente zijn komen wonen, hebben daarvoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Inwoners die recent in Bedum zijn komen wonen en geen uitnodiging hebben ontvangen zijn ook van harte welkom. Aanmelden kan tot 6 juli 12.00 uur via: secretariaat@bedum.nl.

Op 16 april werd voor het eerst een avond georganiseerd voor inwoners die in het laatste kwartaal van 2017 en het eerste kwartaal van 2018 in de gemeente Bedum zijn gevestigd. Burgemeester Erica van Lente: „Tijdens deze avond hebben dorpencoördinator Jolanda Dijkhuis en ik wat verteld over wat er in Bedum te doen en te beleven is. Het was een informele avond, inwoners kregen de kans om vragen te stellen en gingen ook met elkaar in gesprek. Achteraf hebben we enthousiaste reacties gekregen van de aanwezigen maar ook van inwoners die niet aanwezig konden zijn en ook graag een keer aansluiten. Vandaar dat we voor 9 juli ook de mogelijkheid geven aan inwoners die geen uitnodiging hebben ontvangen, om zich wel aan te melden.”