Schilderachtige ontdekkingstocht vanaf het fietszadel

EZINGE - Bekijk het Middag-Humsterland eens vanuit een ander perspectief: vanaf het fietszadel met de ogen van De Ploeg. De start van deze fietstocht is op zaterdag 21 juli bij Museum Wierdenland in Ezinge.

Waarna u onder leiding van een deskundige gids op ontdekkingstocht gaat langs de Route van De Ploeg. De kans eens op een andere en artistiek zeer verantwoorde manier kennis te maken met de prachtige omgeving.

De tocht duurt ongeveer twee tot twee en een half uur en voert langs de route waar de diverse Ploegleden hun inspiratie hebben opgedaan voor de werken die momenteel te zien zijn in de tentoonstelling 'Kunst op Sporen - speurtocht met de honderdjarige Ploeg' in Museum Wierdenland.

De gids zal tekst en uitleg geven bij diverse locaties en landschapselementen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Wie zelf niet over een rijwiel beschikt, kan die huren via het museum (graag vooraf opgeven).

De start is om 13.30 uur bij het museum. De kosten bedragen 8,00 euro per persoon, voor Museumkaarthouders 3,00 euro per persoon. Entree voor het museum, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Opgave kan via boekingen@wierdenland.nl.