Huiskamerconcert Muller & Munnelly in De Blauwe Schuit

WINSUM - Het nieuwe seizoen huiskamerconcerten in De Blauwe Schuit in Winsum wordt zaterdag 15 september om 20.00 uur afgetrapt door Muller & Munnelly.

Het duo Muller & Munnelly werd gevormd door hun gezamelijke liefde voor het presenteren van diep gewortelde muziek in hun eigen iconische stijl. Ies Muller wordt beschouwd als een van de beste folkfluitisten van Nederlandse bodem. David Munnely wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke Ierse accordeonisten van zijn generatie. Hij heeft gespeeld met de legendarische Ierse bands De Dannan en The Chieftains, en was 15 jaar lang de frontman van The David Munnelly Band.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: http://www.rockinggoodfolk.nlof de ticketlijn: 06 39391954.

Ongeveer eens per maand, over een periode van acht maanden, wordt door Rocking Good Folk een intiem, akoestisch concert gegeven door nationaal en internationaal bekende artiesten, waarbij mensen in een huiskamersetting rond de optredende artiesten zitten. De concerten zijn voornamelijk van Ierse en Schotse folkmuziek, met uitstapjes naar andere folk. Er is ruimte voor maximaal 50 personen in de gekozen opstelling, waarbij de nadruk ligt op samenzijn en samen luisteren.

Het initiatief voor de Huiskamerconcerten komt van Martin Judkins en Corine Nugteren, in de Keltische folkwereld geen onbekende namen. Zij organiseren met ondersteuning van Rocking Good Folk activiteiten op het gebied van folkmuziek, variërend van Meezingmiddagen tot Huiskamerconcerten. Het uitgangspunt voor al deze activiteiten is dat ze toegankelijk en betaalbaar moeten zijn. Alle medewerkers stellen hun tijd belangeloos ter beschikking en inkomsten komen geheel ten bate aan de activiteiten.

Voor het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en ondersteuning bij bestaande activiteiten is Rocking Good Folk altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Contact opnemen kan via: info@rockinggoodfolk.nl