Pubquiz en spooktocht APB Bedum

BEDUM - Het Algemeen Plaatselijk Belang Bedum houdt woensdg 19 september om 19.45 uur een pubquiz in de Maranathakerk in Bedum. De winnaar van de laatste editie, de PKN gemeente, heeft haar ruimte beschikbaar gesteld. Zij verdedigen hun beker tegen onder andere de CDA fractie Hogeland, de PVDA fractie Bedum, Kulturele Kommissie Bedum, Stichting de VLIJT breed en organisatie Mooi Bedum. Het thema is Bedum.

Op 21 september houdt het APB een spooktocht in het hart van het oude centrum waarbij vooral de Schaive Toorn centraal staat. Deelnemers kunnen geen stap verzetten zonder een monnik of non tegen het lijf te lopen. Startplaats is Hotel Het Gemeentehuis. Zij heeft een kamer beschikbaar gesteld waar de spoken kunnen omkleden en zich kunnen voorbereiden op hun rol.

Dit alles wordt weer georganiseerd in de aanloop naar Mooi Bedum op 22 september, met een Kunst- en cultuurmarkt, een Verenigingsmarkt in de Grotestraat en Colourful Hogeland rond de Schaive Toorn met culturele verrassingen op allerlei gebied.