Mantelzorgers BMWE-gemeenten in het zonnetje

NOORD-GRONINGEN - Het Steunpunt Mantelzorg Hogeland zet mantelzorgers rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november in het zonnetje.

Het steunpunt houdt op drie verschillende locaties, op drie verschillende dagen, drie verschillende activiteiten. Daarnaast ontvangen alle mantelzorgers, dus ook jonge mantelzorgers, die bij het Steunpunt Mantelzorg Hogeland geregistreerd staan rond 10 november een waarde(rings)cheque ter waarde van 50 euro van de BMWE-gemeenten.

Bent of was u in 2018 mantelzorger en woonachtig in de gemeente Bedum, De Marne, Winsum of Eemsmond of zorgt u voor iemand die daar woont? Dan kunt u zich tot 2 november opgeven voor één van onderstaande activiteiten.

Woensdag 7 november is er van 14.00 tot 17.00 uur een High Tea in De Meenschaar in Bedum, verzorgd door De Koffieleut uit Bedum. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door accordeonist Gertie Bruin met zijn repertoire bestaande uit tango, Franse musette, Klezmer en Zuid-Amerikaanse muziek.

Vrijdag 9 november is er van van 15.00 tot 18.30 uur zingen, uitwaaien en stamppotbuffet in Café ’t Zielhoes in Noordpolderzijl. Deelnemers kunnen luisteren en meezingen met een groot aanbod van pop- en Nederlandstalige liedjes. Rond de klok van 17.00 uur kan worden aangeschoven bij het stamppotbuffet. En tussendoor kunt u lekker uitwaaien op de dijk van Noordpolderzijl.

Op zaterdag 10 november is er van 13.30 tot 16.15 uur een rondvaart door Nationaal Park Lauwersmeer met de ms Silverwind en aan boord een kibbelingmaaltijd. De ontvangst is bij Restaurant Het Booze Wijf in Lauwersoog.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: 06 488 74 339 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) of m.blom@mensenwerkhogeland.nl.