Feestelijke opening van het klantcontactcentrum van Winparts

WINNEWEER - Wethouder Joost van Keulen, o.a. verantwoordelijk voor de Economie & Innovatie in de provincie Groningen, heeft vrijdagochtend het nieuwe klantcontactcentrum (KCC) van Winparts geopend.

Winparts was de eerste in Nederland die het mogelijk maakt voor consumenten om auto onderdelen op kenteken te bestellen en is hierin dermate succesvol dat de groei van het bedrijf alle verwachtingen overtreft. Deze groei maakt het noodzakelijk om meer ruimte te maken voor het team dat de service verzorgt naar alle klanten.

Tevens is er bij de grondige verbouwing van het KCC rekening gehouden met de te verwachten groei van ruim 30% per jaar en de personeelsleden die nog aangenomen zullen worden om deze groei te continueren. Naast de 68 medewerkers die werkzaam zijn bij Winparts zijn er nu al continu vacatures, bijvoorbeeld om te werken in de logistiek.

Het KCC is op werkdagen van 9.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds en op zaterdag van 9.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur in de middag geopend.