Kerstmarkten in de Middag

EZINGE - Liefhebbers van kerstmarkten kunnen op zaterdag 8 december in de Middag hun hart ophalen bij maar liefst twee van deze sfeervolle activiteiten.

De eerste is een initiatief van Ondernemersvereniging Middagh, actief in de voormalige gemeente Ezinge en het dorps Saaksum. De tweede, die ook nog op zondag 9 december is te bezoeken, vindt plaats in 't Waarhuis te Aduarderzijl.

Gezien het succes van de vorige keer, koos De Middagh weer voor de locatie Dorpshuis, waar de grote zaal en ook de ruimte buiten zeer geschikt zijn voor een dergelijke happening. Deze kerstmarkt is te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur. In de sfeervol ingerichte zaal is er een ruime keus in kerst- en winterartikelen. Het gaat om decoraties, brocante, kerststukjes en -kaarten, wijnen en handwerkmaterialen. Voor de muzikale invulling zorgen de Sisters Christmas, Annemarie en Margriet de Bie. Tijdens deze middag vindt om 15.00 uur de trekking plaats van de sinterklaasactie van De Middagh.

Er zijn voor de Kerstmarkt nog enkele plekken vrij voor standhouders. Van hen wordt deze keer een kleine bijdrage gevraagd. Opgave is mogelijk via info@middagh.nl of telefonisch: 06 10285285.

In het sfeervol ingerichte Waarhuis is op 8 en 9 december veel te genieten. Er zijn heerlijke poffertjes, gehaktballen, wijnen, kazen en glühwein. Daarnaast zijn er schilderijen, keramiek, bric a brac, artikelen uit de Wereldwinkel, en natuurlijk muziek en volop gezelligheid. In 't Waarhuis beginnen de activiteiten op beide dagen om 11.00 uur.