Nefkens Winsum verhuist naar Groningen

WINSUM - Peugeot-dealer Nefkens Winsum verhuist op 1 januari 2019 haar verkoopactiviteiten naar de nieuwe locatie die gevestigd is op Osloweg 147 te Groningen. Aansluitend worden op 1 februari ook de werkplaatsactiviteiten verplaatst naar Groningen.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Ook in de autobranche volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de elektrificatie van het wagenpark, benodigde specialistische kennis, toepassing van geavanceerde werkplaats-apparatuur en de verduurzaming van (dealer)bedrijven. Deze veranderingen brengen forse investeringen met zich mee en vragen daarom een herindeling van het Nefkens dealernetwerk.

Om de klanten te garanderen dat Nefkens hen in de toekomst ook op de juiste manier kan blijven bedienen, verplaatst Nefkens Winsum haar activiteiten naar de hypermoderne nieuwe locatie in Groningen. Inmiddels zijn alle klanten van Nefkens Winsum geïnformeerd en tevens uitgenodigd voor een speciale klantenavond om kennis te maken met de nieuwe locatie in Groningen.

Vanaf 1 december is Nefkens Winsum op de zaterdagen gesloten. Vanaf 1 februari 2019 verhuizen alle activiteiten naar de locatie in Groningen en wordt Nefkens Winsum gesloten. Tot die tijd is iedereen uiteraard nog van harte welkom in Winsum. De meeste medewerkers van Nefkens Winsum verhuizen mee naar de nieuwe locatie of hebben een plek gevonden op een andere Nefkens vestiging.