Bijzondere Kerstwandeling langs verlichte paden in Bedum

BEDUM - Vrijwilligers van VVV Het Hogeland-Bedum zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de 4e verrassende VVV-kerstwandeling van ongeveer 3 kilometer door Bedum op vrijdag 14 december.

De route voor 2018 gaat door een mooi, donker deel van Bedum, uitsluitend over verharde paden. Daarom is het ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Zo zijn er glazen potjes voor waxinelichtjes verzameld, om hier en daar langs de route sfeervol neer te zetten. Onderweg zullen enkele muzikale kerstklanken niet ontbreken. Daarnaast zijn er enkele kraampjes: “Daarmee willen we een gezellige kerstsfeer creëren", aldus de VVV-vrijwilligers.

Dankzij medewerking van een aantal ondernemers worden de deelnemers onderweg verrast met diverse versnaperingen. De start is om 18.00 uur, zodat ook veel kinderen deze bijzondere kerstwandeling mee kunnen maken. De kosten zijn 3 euro per persoon, donateurs 2,50 maar kinderen t/m 12 jaar 1 euro.

Opgave t/m 13 december bij de VVV-locatie Bedum, telefonisch via 050-3015111 (tijdens kantooruren) of via mail: info@vvvbedum.nl onder vermelding van naam/adres/telefoonnummer en aantal personen.

Betalen kan op het kantoor of je kunt geld overmaken op rekening NL91 RABO 0180 5802 13 onder vermelding van het aantal volwassenen en het aantal kinderen.