Sinterklaas met brandweerauto op De Fontein in Ten Boer

Sinterklaas maakte donderdag een fraaie en luidruchtige entree op De Fontein in Ten Boer. Net op het moment dat de kinderen met z’n allen aan het zingen waren, kwam er plotseling een brandweerauto aan met een loeiendde sirene.

Die reed een paar rondjes over de skeelerbaan en daarna stapten Sinterklaas en zijn Pieten eruit. Het was toch wel best spannend voor de leerlingen of de Goedheiligman kon komen, maar gelukkig lukte het. De voorbereiding verliepen goed: pepernoten bakken, surprises maken, gedichten schrijven, cadeautjes inpakken en verlanglijstjes invullen.

Alle kinderen zijn daar druk mee bezig geweest, van de kleuters tot en met groep 8.

Sinterklaas hield audiëntie op afstand voor de kleutergroepen en voor groep 3 en 4. Bij de bovenbouw bracht hij een flitsbezoekje. Er was zelfs nog tijd om even bij Kids2b lang te gaan. ’s Middags waren er online meetings in Teams voor alle kinderen die er niet waren.

Dankzij de inzet van Sint en zijn Pieten, de Sinterklaascommissie, de leerkrachten, de enthousiaste kinderen, brandweerman Ludi en de grimeurs was het ook dit jaar weer een topfeest.