Gijs van Rhijn speelt De wolf en de 7 geitjes in 't Marnehoes en in De Hoogte

Gijs van Rhijn speelt de kindervoorstelling ‘De wolf en de 7 geitjes‘ woensdag 20 oktober om 15.00 uur in De Hoogte in Winsum en zaterdag 23 oktober om 15.00 uur in ’t Marnehoes in Wehe-den Hoorn.

In deze vrolijke familievoorstelling steken vertelkunstenaar Gijs van Rhijn, bassist Ronald Jonker en pianiste Japke Hartog het alom bekende sprookje van de gebroeders Grimm in een muzikaal jasje.

De wolf en de zeven geitjes is het sprookje over een moedergeit die haar kinderen waarschuwt de deur voor niemand open te doen, omdat de boze wolf in het bos loopt. Maar de wolf haalt allerlei trucs uit de kast om tóch bij de geitjes te komen. Lukt het de geitjes om de wolf buiten de deur te houden?

Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Mede door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij kinderen moeiteloos mee te krijgen naar de mooiste sprookjeswerelden.

Reserveren in ‘t Marnehoes kan via: theaterreserveringen@marnehoes.nl of 0595-571395 / 572875; in de Hoogte via: via www.skkw.nl.