GroenRijk Eemsdelta lanceert bestelshop om telefonische keuzestress te voorkomen

APPINGEDAM Bellen en bestellen mag sinds een tijdje weer bij de winkels. GroenRijk Eemsdelta in Appingedam voegt daar nog iets nieuws aan toe omdat de grote keuze aan de telefoon soms lastig is: de bestelshop.

Om je tijdens corona toch te helpen je huis en tuin zo leuk mogelijk te maken is daar een deel van het assortiment vinden. „We hebben een aantal van de meest handige, leuke en mooie producten uit ons tuincentrum gekozen,” legt Emma de Vries van GroenRijk uit, „maar kunnen helaas niet ons hele assortiment online zetten. Elke dag komen er nieuwe producten op de bestelshop. Onze dochter Roos zet alles op alles om zoveel mogelijk artikelen bestelbaar te maken. Vanaf woensdag zijn ook voorjaarsbloeiers te bestellen zoals sixpacks violen, primula’s en grote schalen met narcissen of blauwe druifjes.”

Klanten kunnen bestellen en hun producten afhalen bij het tuincentrum op het Woonplein in Appingedam of tegen betaling laten bezorgen in de Eemsdelta-regio. De bestelshop is beslist géén webshop met betaling, maar vooral bedoeld als etalage.

Bellen en bestellen mag vanzelfsprekend nog steeds. De bestelshop is te vinden via: https://bestellen.groenrijkeemsdelta.nl.