Trainer Klaas van der Ploeg langer bij VV Eenrum

EENRUM Hoofdtrainer Klaas van der Ploeg heeft onlangs z’n contract verlengd en zal de komende jaren verbonden blijven aan V.V. Eenrum. Het gaat om een nieuwe verbintenis voor onbepaalde tijd.

Van der Ploeg is in z’n nopjes met de verlenging. „Heel mooi dat het bestuur al vroeg in het seizoen haar vertrouwen uitspreekt met dit nieuwe contract. We hebben een ontzettend jonge groep zeer talentvolle voetballers die de komende jaren verder aangevuld zal worden met talent vanuit onze jeugd. Ik vind zelf niets mooiers dan met al deze jonge spelers aan een mooi team te bouwen en bij te dragen aan de ontwikkeling van deze spelers.”

„Ik vind een langer verblijf van Klaas als hoofdtrainer eigenlijk heel logisch,” aldus voorzitter Herald Jansen. „Klaas heeft natuurlijk een heel bijzonder seizoen achter de rug en zit nu ook nog middenin een heel erg vreemd seizoen. Van een volledig voetbalseizoen is nu voor de tweede keer achtereen geen sprake helaas. Wat dat betreft alleen al verdiend Klaas een keer een compleet seizoen.”

Jansen geeft aan dat het voltallige bestuur net als de voltallige selectie ontzettend tevreden zijn met Klaas van der Ploeg als hoofdtrainer. „Klaas past uitstekend bij V.V. Eenrum, hij is een echte verenigingsman geworden die ook regelmatig aan de lijn te zien is bij jeugdwedstrijden. Wij van mening dat we met Klaas de ideale man voor de toekomst in huis hebben, want wij zien het inpassen van het vele jonge talent als een meerjarig traject.”