Beautysalon Bedum heeft alles onder één dak

BEDUM De vers geopende Beautysalon Bedum is dé plek waar je naartoe gaat voor een net zo vers uiterlijk. De salon is van alle markten thuis, met meerdere specialisaties onder één dak

Bij schoonheidsspecialiste Petra kun je terecht voor allerlei mooi-makende en ontspannende behandelingen voor je huid, wimpers en wenkbrauwen.

En nagelstyliste Esther biedt verschillende verzorgende nagelbehandelingen. Denk hierbij onder andere aan gellak, basis manicure’s en spa behandelingen.

Beide dames vinden het belangrijk dat mensen zich in de salon meteen op hun gemak voelen. Bij Petra en Esther staat aandacht voor de klant en verzorging op maat centraal. Hun werkwijze is no-nonsense: ‘een behandeling is een combinatie van jouw wens en onze expertise’, vinden ze.

Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke schoonheidsproducten. ‘Hoe dichter bij de natuur, hoe beter,’ is hun mantra. Ook de inrichting heeft een natuurlijk uitstraling met warme, aardse tinten, veel hout, zacht licht en groene planten.

In de beautysalon kan men overigens ook terecht voor hotstone massages. Omdat ze met zijn tweeën zijn, is het tevens mogelijk een combinatieafspraak te maken. Dat levert voor bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling in combinatie met gellak 10% korting op.

De locatie is gelegen in een rustige omgeving, aan Verbindingsweg 30a in Bedum, heeft een prachtig uitzicht op de stad Groningen en, niet geheel onbelangrijk, parkeren kan gratis voor de deur.

Beautysalon Bedum is telefonisch bereikbaar via: 06-21916415.