Trimsalon ’t Vossie voor hond, kat en konijn in Zandeweer

ZANDEWEER Tamara de Vos heeft in Zandweer Trimsalon ’t Vossie geopend. Daar kan men niet alleen terecht met de hond, maar ook met de kat en het konijn.

De Vos komt oorspronkelijk uit Wolvega in Friesland, waar ze een goedlopende trimsalon heeft gehad. „Voor de liefde ben ik naar de provincie Groningen verhuisd,” legt ze uit. „Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. De ruimte, mooie luchten, bochtige weggetjes, monumentale huizen, lieflijke straatjes en natuurlijk mijn lieve partner maken het wonen hier compleet.”

„Mijn diploma voor hondetrimmen heb ik behaald in 1997 bij cursuscentrum dierverzorging in Barneveld. Ik ben in juli in Zandeweer komen wonen en heb mijn trimsalon aan huis gevestigd. Dit is toch het mooiste vak dat er bestaat voor mij. Het is heerlijk om de samenwerking met een dier te hebben en om het dier weer een kapsel te geven waar de baas en het dier blij mee zijn. Het belang van het dier staat bij mij wel voorop. Alle rassen en rasloze honden, katten en konijnen zijn welkom bij mij.”

„Een complete behandeling van de hond bestaat uit het modeleren van de vacht, de hond wordt gewassen en geföhnd, het losse dode haar wordt verwijderd, nagels worden geknipt en eventueel indien nodig worden de oren gereinigd of de anaalkieren uitgedrukt. Ik was de honden met een natuurlijke shampoo van het merk Care by Nath.

„De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. ’s Avonds is ook mogelijk. De Vos werkt op afspraak. Die zijn te maken via: 06-12940839 of vossie.tamara@gmail.com. Meer informatie op: trimsalontvossie.nl.