Bijeenkomsten over verlies en afscheid in Winsum

WINSUM Mensenwerk Hogeland houdt, in samenwerking met Hartenbomen, tien bijeenkomsten met als thema alles rond verlies en afscheid.

De eerste bijeenkomst is vrijdag 27 november van 13.30 tot 15.30 uur in De Blauwe Schuitin Winsum.

Meestal vindt ieder zijn eigen manier na verlies en afscheid, maar soms loop je vast en dan kan het fijn zijn lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen. Er zijn vele vormen van verlies: werk, gezondheid, huis, je dierbaren. In deze bijeenkomsten worden mensen ondersteund in het eigen proces. De vorm van de bijeenkomsten bestaat uit een gespreksrondje om ervaringen te delen. Daarna gaan deelnemers kunstzinnig creatief werken.

De basis is een boek, waarin verhalen, gedichten, collages, tekeningen en dergelijke komen. De bedoeling is dat het boek ondersteunend is en deelnemers helpt inzicht te krijgen in hun eigen verliesverwerking.

Deze bijeenkomsten worden begeleid door Astrid Bolt en Hanna Postma. Astrid is kunstzinnig dynamisch coach en ervaringsdeskundige op het gebied van verlies en afscheid. (www.hartenbomen.nl)

Hanna is buurtmaatschappelijk werker bij Mensenwerk Hogeland

De andere data zijn: vrijdag 11 december, donderdag 24 december, vrijdag 15, 29 januari, vrijdag 12, 26 februari, vrijdag 12, 26 maart en vrijdag 9 april.

Meer op: www.mensenwerkhogeland.nl.

Informatie en aanmelden via: 06 13 84 26 73, 0595 745 090 of h.postma@mensenwerkhogeland.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 16 november.