Winsum heeft weer een afscheidshuis: De Boogstee

WINSUM Het dorp Winsum heeft het jarenlang zonder een aula moeten doen. Daar komt vanaf woensdag verandering in. Uitvaartverzorging van Houten heeft Afscheidshuis De Borgstee gerealiseerd aan Wierdaweg 3a.

Na maanden van klussen en voorbereiden kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de fraai verbouwde voormalige fysiotherapiepraktijk. Dat kan op woensdag 28 oktober tussen 15.00 en 20.00 uur en donderdag 29 oktober tussen 900 en 18:00 uur.

In verband met de huidige omstandigheden is het wel noodzakelijk om je vooraf aan te melden, via info@vanhoutenuitvaart.nl of 0596-571817.

Twee familiekamers

Afscheidshuis De Boogstee beschikt over twee familiekamers en twee opbaarruimten. Het is een plek met een huiselijke sfeer om rustig afscheid te nemen. „Het moet een thuisgevoel geven,” vertelt Heleen van Houten-Huis. „We bieden optimale privacy. De familie krijgt gedurende die periode een digitale sleutel en kan zelf bepalen wanneer ze aanwezig wil zijn en wanneer ze mensen wil ontvangen. Ze heeft 24 uur per dag toegang.”

Bij Afscheidshuis De Boogstee is iedere familie en uitvaartverzorger welkom.

Vanaf maandag 2 november kan er gebruik worden gemaakt van de familiekamers. Deze zijn te reserveren via de uitvaartverzorger.

Meer informatie via: www.vanhoutenuitvaart.nl.