Voltigevereniging de Eemsrakkers genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs

HOLWIERDE Van de circa 100 aanmeldingen voor de Provinciale Vrijwilligersprijs behoort Voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde tot de laatste 10 genomineerden.

Het bestuur is er trots op. „Door de dagelijkse inzet van alle vrijwilligers in diverse functies als instructeur, barvrijwilliger, paardenverzorger en het uitvoeren van onderhoud en andere werkzaamheden is het mogelijk om de vereniging al bijna 50 jaar draaiende te kunnen houden.”

Doordat de vereniging enkel werkt met vrijwilligers is het mogelijk om deze tak van paardensport voor iedereen toegankelijk te houden omdat de contributielaag kan worden gehouden.

De andere genomineerder in de categorie Sport is Stichting KOMunity die wekelijks gratis sportevenementen en onderwijsbegeleiding aanbiedt voor de jeugd in Hoogezand en Sappemeer.

Om de prijs in de categorie in de wacht te kunnen slepen, hebben de Eemsrakkers stemmen nodig. Er kan tot en met zaterdag 31 oktober gestemd worden via: www.provinciegroningen.nl/vrijwilligersprijs.