Klimaatgroep Stars in Eredivisie via livestream te zien

MIDDELSTUM Middelstum is weer vertegenwoordigd op het hoogste niveau in de tafeltenniscompetitie. Klimaatgroep Stars begint op zaterdag 19 september om 16.00 uur aan een nieuw avontuur in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Salamanders uit Wateringen.

De eigen accommodatie aan de Coendersweg is voor een groot deel opgeknapt. Alle thuisduels zijn dit seizoen live te volgen via internet.

Plek vrij

Na het door de coronapandemie afgebroken competities van het afgelopen seizoen kwam er een plek vrij in de Eredivisie. Teammanager Jan Tammenga zocht contact met tafeltennisbond NTTB en kreeg als nummer 2 van het op-één-na-hoogste niveau de kans om met Klimaatgroep Stars voor de vierde keer op het hoogste niveau te gaan acteren. En dat in het jaar dat de landskampioen van 1999 het elfde lustrum viert.

De thuiswedstrijden beginnen zaterdagmiddag telkens om 16.00 uur en beslaan zes partijen. Naar verwachting wordt er tot circa 19.30 uur gespeeld. Na een halve competitie met vier uit- en vier thuiswedstrijden wordt de balans opgemaakt en speelt de top-4 om de titel. De nummers 5 en 6 handhaven zich rechtstreeks terwijl de nummer 7 een promotie/degradatiewedstrijd speelt tegen de nummer 2 van de Eerste Divisie. De nummers 8 en 9 degraderen naar de Eerste Divisie.

Het Eredivisieteam van Klimaatgroep Stars bestaat dit seizoen uit: Colin Rengers, Pim van Schaik, Shuohan Men, Anthony Tran (Zweden), Enio Mendes (Portugal), Bastien Dupont (Frankrijk) en Jan Tammenga (teammanager)

Meer informatie op: https://www.klimaatgroepstars.nl.

Thuisduels

De volgende zaterdagen spelen de Middelstumers thuis:

Zaterdag 19 september 2020, 16.00 uur: Klimaatgroep Stars vs Salamanders

Zaterdag 26 september 2020, 16.00 uur: Klimaatgroep Stars vs Tempo Team

Zaterdag 24 oktober 2020, 16.00 uur: Klimaatgroep Stars vs Combilo TOGB

Zaterdag 28 november 2020, 16.00 uur: Klimaatgroep Stars vs deBoer Taverzo

Live-stream

Bij thuiswedstrijden van Klimaatgroep Stars kunnen het komende halfjaar in de zaal uitsluitend leden, pers en genodigden als toeschouwer aanwezig zijn in verband met de geldende corona-maatregelen. Dit seizoen zullen alle thuiswedstrijden – in samenwerking met MiddelstumTV – te zien zijn via een live-stream. Deze is te vinden op: https://www.twitch.tv/klimaatgroepstars.