Flexibele abonnementen bij Fitnesscentrum Ron Haans

BEDUM Fitnesscentrum Ron Haans in Bedum heeft sinds kort nieuwe abonnementsvormen waarmee de stap om te gaan sporten nog kleiner wordt gemaakt.

,,De tijden zijn veranderd en ook wij gaan in die verandering mee,” vertelt Haans. ,,Mensen willen flexibeler zijn in hun keuzes en om die reden hebben wij ervoor gekozen de standaardabonnementen aan te passen. Men kan bij ons in alle vestigingen sinds kort een abonnement uitbreiden, laten zoals die is, maar ook onderdelen verwijderen. Dit betekent dat je vanaf nu kunt kiezen voor een abonnement dat volledig voldoet aan je persoonlijke wensen en je kunt hem iedere maand wijzigen.”

Fitnesscentrum Ron Haans blijft uitbreiden en is inmiddels al vertegenwoordigd op elf locaties in Noord Nederland met zelfs een locatie in Duitsland vlak over de grens. Het aanbod laat zich niet in één adem omschrijven. ,,Men kan bij ons onder professionele begeleiding onder meer terecht voor fitness, sportspecifieke krachttraining, functionele training, algehele krachttraining/bodybuilding, groepslessen (individueel en in groepsverband), afslanktraining en revalidatietraining. 50 plus training is bij ons ook sterk in opkomst, omdat gezond ouder worden steeds belangrijker wordt. Op onze locaties is het ook mogelijk om gebruik te maken van fysiotherapie, een diëtiste, een zonnestudio en een personal training studio. We staan overigens in direct contact met zorgverzekeraars voor de behandelingen die we uitvoeren.”

Meer informatie op: www.ronhaans.nl..