Volgeboekt Arjen Robben tennistoernooi

BEDUM Het eerste weekend van september was het in Bedum tijd voor het Arjen Robben 35+ tennistoernooi. De belangstelling voor het toernooi was groot; al weken voor de inschrijftermijn afliep was het volgeboekt.

Zo’n 120 deelnemers speelden donderdag tot en met zondag een kleine 90 wedstrijden in zes verschillende klassen. Er waren hele spannende partijen bij en af en toe moest een derde set in de vorm van een tiebreak de beslissing brengen in de wedstrijd. De pittige buien die vooral op donderdag af en toe vielen, leidden soms tot vertraging. Gelukkig konden alle wedstrijden normaal worden afgerond.

Een extra uitdaging was het om het toernooi corona-proof te laten verlopen. Hiertoe waren allerlei maatregelen getroffen, zoals éénrichtingverkeer in het clubhuis en extra veel tenten en parasols buiten om de 1,5 meter tussen de zitplaatsen te kunnen garanderen.

Aan het eind van het toernooi werd een verloting gehouden met hele leuke prijzen. De hoofdprijs was een gesigneerd shirt van Arjen Robben die zich al jaren als hoofdsponsor aan dit toernooi verbindt.

De winnaars van het toernooi zijn: HD6 Claus Dijk en Martin Siemensma; HD7 Chris Kunst en Hendrik Jan Neeb; DD7 Shary Bakker en Ilse Meekma; DD6 Lia Cazemier en Marga van Dellen-Honderd; GD6 Reinolt Mulder en Anke Hacquebord; GD7 Jan Witseboer en Ilse Meekma.