KinderSpeelDag in Usquert

USQUERT Om het gemis van de jaarlijkse KinderSpeelWeek in Usquert te compenseren heeft het bestuur van de gelijknamige stichting gemeend een KinderSpeelDag in het leven geroepen.

Dit jaar zou de vijftigste editie geweest zijn totdat het coronavirus roet in het eten gooide. Op zaterdag 15 augustus kunnen alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar van 10.00 tot 16.00 uur meedoen aan deze speeldag, op het sportpark van V.V. Usquert. Hier staan een springkussen en stormbaan aanwezig, er kan gevoetbald worden en er zullen verschillende spelletjes en oud-Hollandse spelletjes worden gespeeld.

Opgeven voor 2 euro kan via het e-mailadres: opgave.speelweek@gmail.com. ER kunnen maximaal honderd kinderen meedoen.

Puzzel-wandeltocht

In de avond kan iedereen nog een wandel-puzzeltocht volgen, uitgezet door Jaap Nienhuis. De start van de puzzeltocht is om 19:00 uur vanuit de voetbalkantine op het sportpark van V.V. Usquert. De kosten voor deelname hieraan zijn € 0,50 p.p. Inschrijven kan de gehele dag of in de avond bij de leiding van de KinderSpeelDag. Kinderen onder 12 jaar moeten begeleid worden door iemand van minimaal 16 jaar. Er een maximum aantal van 130 deelnemers.