Gezellige drukte bij opening Aldi Bedum

BEDUM De eerste klanten verzamelden ich vrijdag al voor 07.00 uur voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Stationsweg in Bedum.

Na opening van de winkel stroomden de vele mensen - op gepaste afstand - nieuwsgierig naar binnen en werden verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren duidelijk blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld robotstofzuigers, broodroosters en blenders en geldprijzen tot 250 euro.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

„Mijn team staat klaar voor de bestaande en hopelijk vele nieuwe klanten,” aldus de glunderende filiaalleider Henk Medema.

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.