Bootcamp Bedum wil straks ook eigen pandje

BEDUM Voor iedereen in en om Bedum is het sinds enkelemaanden mogelijk om op een heel prettige manier begeleid buiten te sporten. Het gaat om 50-plussers en jonger, een knipoog naar de doelgroep.

Mensen die niet zo gauw naar een sportschool gaan, maar wel willen bewegen kunnen zich nu aanmelden voor een gratis kennismakingsles.

Bootcamp is sporten in de buitenlucht, zonder gewichten en zonder apparaten. „We noemen het ook wel gekscherend ‘buiten spelen voor grote mensen’,” zegt Choe Mie Dilling-Chan van Bootcmp Bedum. „Dat gebeurt wel onder leiding van een ervaren trainer.”

Er zijn nu zo’n 20 deelnemers die iedere woensdag om 19.30 uur trainen bij het station van Bedum. „Bij voldoende aanmeldingen zullen we ook op andere dagen en/of tijden gaan trainen. Daarnaast hopen we in de toekomst een eigen pandje in Bedum te betrekken voor groepstrainingen zoals ochtendgym, ontspanning en meditatie en BOM (bewegen op muziek).”

„Bootcamp Bedum is misschien niet heel erg hip, maar wel vriendelijk, respectvol en voor ieder niveau. Heb je nog nooit gesport, dan ben je hier aan het goede adres om rustig te starten. Heb je meer ervaring met sporten, dan vind je de uitdaging in de gevorderde HIIT en Run traingen.”

Meer informatie op: www.bootcampbedum.nl.