Feestelijke opening Aldi Bedum

BEDUM De nieuwe Aldi-vestiging aan de Stationsweg 32 in Bedum wordt vrijdag 17 juli wordt om 8.00 uur feestelijk geopend door filiaalleider Henk Medema.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. Uiteraard zijn coronamaatregelen van kracht in het kader van de veiligheid van klanten en medewerkers. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als beveiligingscamera’s, robotstofzuigers of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.

Sluiting

In verband met de verhuizing sluit het tijdelijke filiaal op woensdag 15 juli om 18:00 uur.

De enthousiaste filiaalleider Henk Medema: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

De nieuwe winkel aan de Stationsweg 32 in Bedum beschikt over 109 gratis parkeerplaatsen.