NDC Mediagroep vierde hoofdsponsor DelfSail 2021

DELFZIJL Het bestuur van DelfSail heeft in NDC Mediagroep de vierde hoofdsponsor voor het maritieme evenement in Delfzijl in juni 2021 gevonden.

In Groningen tekenden algemeen directeur Pier Baarsma van de NDC mediagroep, uitgever van onder andere Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en tientallen weekbladen als de Eemsbode en de Noorderkrant, en de bestuursleden Jan Koolhof (voorzitter) en Johan Smit (penningmeester) van de stichting Delfsail de overeenkomst.

Beide partijen spraken uit veel vertrouwen in elkaar te hebben. Het bestuur van DelfSail 2021 is zeer verheugd over deze samenwerking, omdat partijen elkaar op allerlei manieren zullen versterken.

Grootste mediabedrijf Noord-Nederland

„NDC mediagroep is het grootste media- en marketingbedrijf van Noord-Nederland en voelt zich nauw verbonden met de regio en inspirerende activiteiten die de kwaliteit van leven, wonen en werken versterken,”vertelt Baarsma. „Daar past een hoofdsponsorschap uitstekend bij. Het evenement vestigt de aandacht op de kracht van Groningen, is een magneet voor toeristisch-recreatief bezoek en draagt bij aan werkgelegenheid. NDC kan met haar inspanningen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van dit evenement.”

Eerder had DelfSail 2021 al drie hoofdsponsoren gecontracteerd: Groningen Seaports, Rabobank en Koninklijke Wagenborg, naast de twee onmisbare ‘Founding Partners’ zoals de Provincie Groningen en de Gemeente Delfzijl.

In augustus meer Tall Ships bekendgemaakt

De onderhandelingen met de Tall Ships vorderen gestaag, in augustus 2020 zullen er weer een aantal scheepsnamen bekend gemaakt kunnen worden. De website zal bovendien binnenkort al de eerste informatie geven over te boeken vaartochten voor bedrijven en organisaties.