Eigentijdse diplomering Terra Winsum

WINSUM Drie docenten van Terra Winsum zijn woensdag op pad gegaan om de leerlingen thuis te feliciteren met het behalen van hun diploma en het uitreiken ervan.

Het ging om acht leerlingen van Praktijkonderwijs Terra Winsum die hebben deelgenomen aan een speciale variant van de MBO-Entree opleiding. In samenwerking met Terra MBO hebben leerlingen van het Praktijkonderwijs een entree-opleiding kunnen volgen in vier verschillende (groene) profielen.

Onder het genot van een hapje en een drankje ondertekenden de leerlingen hun diploma in de tuin, bij de voordeur of zelfs op straat. Andere docenten die er graag bij hadden willen zijn, hebben een videoboodschap ingesproken die werd getoond na het tekenen van het diploma. Ook kregen de leerlingen verschillende afscheidscadeautjes en is het moment vastgelegd op Polaroid. De leerlingen waren zeer verrast door deze leuke actie.

De geslaagde leerlingen schooljaar '19-'20 zijn: Melvin Brandsma, Baflo; Anthony Koops, Leens; Wesley Medema, Uithuizen; Isabelle Nzita Fatima, Uithuizen; Stephanie Oosterhof, Garmerwolde; Sven Poelstra, Ten Boer; Roy van der V., Kloosterburen; Hanna de Vries, Leens.