Martha Brugge 25 jaar op toneel bij Kunst Na Arbeid Usquert

USQUERT Toneelvereniging Kunst Na Arbeid uit Usquert heeft tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting Martha Brugge-Huizinga in het zonnetje gezet. Ze is liefst 25 jaar lid is van de toneelvereniging.

Martha is in 1995 lid geworden en heeft zich in die afgelopen jaren flink ingezet voor de toneelvereniging. Zij is actief spelend lid en is daarbij ook al vele jaren actief als bestuurlid. Daarnaast is zij samen met haar man en hun bedrijf Onderhoudsbedrijf Conny Brugge uit Usquert één van de vaste sponsoren van de toneelclub. De afgelopen vier jaar was ze ook nog eens samen met een paar andere leden van de club leidster bij de jeugdafdeling van K.N.A. Uit handen van voorzitter Harald Wiersema kreeg zij een grote bos bloemen overhandingd en een oorkonde als blijk van waardering van 25 jaar inzet en lidmaatschap voor Kunst Na Arbeid.

Uitvoering gaat niet door

Volledig verrast nam ze dIe in ontvangst. Ze was er zichtbaar blij mee. De toneelvereniging heeft daarmee het toneelseizoen 2019-2020 afgesloten. Het was voor de club een andere afsluiting dan normaal vanwege de coronacrisis. De vereniging heeft in februari nog met de jeugdafdeling op de planken gestaan. De coronacrisis gooide roet in het eten voor de uitvoering vann de volwassenen. De toneeluitvoering werd uitgesteld naar oktober. Zoals het nu lijkt kan deze uitvoering, met de huidige richtlijnen in de strijd tegen corona, ook niet gaan plaatsvinden in het dorpshuis in Usquert.