Twee nieuwe kunstgrasbanen Tennis Club Warffum

BREEDE Tennis Club Warffum twee nieuwe tennisbanen in Breede. De oude Gravelty banen zijn vervangen door TennisPro Vision banen (kunstgras).

De banen zijn aangelegd door de Antea Group uit Heerenveen. Rond de banen is een nieuw hekwerk aangebracht en de banen zijn voorzien van ledverlichting. De leden van TC Warffum zijn enthousiast over de banen. Ze spelen perfect en hebben goede eigenschappen. Balgedrag en balstuit zijn goed en glijden is geen probleem.

Leuke aanbieding

Met enkele coronabeperkingen kan er weer getennist worden in Warffum. Om ook nieuwe leden enthousiast te maken voor deze banen en voor tennis heeft de TC Warffum een leuke aanbieding: In de maanden juli tot en met september krijgt men een lidmaatschap van TC Warffum en 5 lessen voor € 30,00. Aanmelden hiervoor kan via info@tcwarffum.nl. Nieuwe leden kunnen ook langskomen op de tossavond die elke week op woensdag vanaf 19.00 uur wordt gehouden. In verband met de coronacrisis is vooraf aanmelden wel noodzakelijk via: www.tcwarffum.nl.

De aanleg van deze nieuwe banen is mogelijk geworden doordat de club zelf jaren geld heeft gereserveerd en door subsidies en bijdragen van de gemeente Het Hogeland, de NAM, het ministerie van VWS, loket leefbaarheid en twee plaatselijke fondsen.