Definitieve sluiting Trefcentrum Bedum

BEDUM Pieter en Janet Wesseldijk-Bos hebben besloten de deuren van Trefcentrum Bedum voorgoed te sluiten. Het centrum Bedum zal in de huidige hoedanigheid niet meer open gaan voor feesten, partijen, evenementen en club- en culturele) bijeenkomsten.

‘Na respectievelijk 27 en 32 jaren ondernemen, is dit weloverwogen besluit voor ons een hele grote stap,’ schrijven ze in een verklarende brief. ‘Een grote stap naar de toekomst. Een toekomst die wij met onze bijgestelde ambities met vertrouwen tegemoet zien. Op dit moment zijn wij bezig met andersoortig ontwikkelingen voor het Trefcentrum. Daar kunnen wij concreet nog niets over zeggen, maar zullen wij spoedig bekend maken’.

De gedwongen sluiting vanwege het coronavirus heeft het stel in de gelegenheid gesteld ‘om eens goed na te denken over onze eigen toekomst en ambities en over die van Trefcentrum Bedum. Na veel wikken en wegen en in overleg met externe adviseurs hebben wij besloten om de deuren voorgoed te sluiten. Naast het Trefcentrum als vaste locatie, zijn wij ook actief op het gebied van party- en bedrijfscatering. Deze activiteiten zetten wij wel gewoon voort’.