Baron Interieur opent in Winsum

WINSUM Baron Interieur opent op 10 juni om 10:00 uur de deuren op bedrijventerrein het Aanleg 6a in Winsum.

Na weken van voorbereiding, verbouw en inrichten is het nu zover dat de verkoop van start kan. Met het stoppen van Hijlkema Wonen in het dorp Winsum kreeg Johnny Baron, oud-werknemer van Hijlkema en eigenaar van het goedlopende Klusbedrijf JB Service, de kans het interieurgedeelte van de zaak over te nemen en op deze wijze terug te keren naar zijn oude beroep, maar met een plus.

Jarenlange ervaring

Het pand op het Aanleg 6a was vrij en de beslissing was snel genomen. John heeft jarenlange ervaring in het interieurvak. Zijn werkzaamheden bestaan alleen het leggen van vloeren, het monteren van gordijnen, zonweringen of een insectenhor, maar hij is ook zeer bedreven in het creatief oplossen van kleine en grotere vraagstukken van de klant. Die komen vaak voort tijdens het verhuizen: een nieuwe inrichting of een veranderende woonwens, zoals een tv-meubeltje op maat, een tafeltje ergens, een hoekoplossing, montage van deuren of andere klussen die dan naar voren kunnen komen.

Kortom, Baron levert maatwerk op verzoek en wil zich daarmee echt onderscheiden. Baron is niet bang juist nu, in de tijd van onzekerheid waarin we leven, een winkel te openen maar heeft het volste vertrouwen in de toekomst. Hij weet zeker dat hij en zijn bedrijven Baron Interieur en JB Service het vertrouwen van de klant zullen winnen en succesvol zullen worden in deze regio, waar versterking van woningen gaat plaatsvinden en ook weer nieuwbouw wordt gepleegd.

Op een later tijdstip, wanneer de omstandigheden dat toelaten, wordt een ‘open huis’ gehouden.