Zwembad de Marne opent zaterdag 30 mei, alternatieve voorverkoop van start

LEENS Zwembad de Marne in Leens gaat zaterdaag 30 mei weer open. Dat gebeurt onder strkte voorwaarden.

Bezoekers kunnen bellen om een plekje te bemachtigen voor het trekken van baantjes. Dit geldt overigens niet voor de jeugd tot en met 12 jaar. Zij mogen, mist in het bezit van een A diploma ongehinderd zwemmen.

Aangepaste openingstijden

Als gevolg van de landelijke coronamaatregelen hanteert het zwembad wel aangepaste openingstijden waardoor het baantjes zwemmen en het recreatief gebruik tot en met 12 jaar strikt van elkaar gescheiden zijn. Op de website www.zwembaddemarne.nl geeft het zwembad verdere uitleg wat men moet weten alvorens te gaan zwemmen.

Nu de gebruikelijke voorverkoop is komen te vervallen is een alternatieve digitale voorverkoop gestart. Bezoekers kunnen voor hun abonnement, met de gebruikelijke kortingen, op de website de formulieren downloaden en vanaf 30 mei inleveren bij de kassa van het zwembad. Deze voorverkoop loopt tot zaterdag 6 juni.

Net als zoveel sportaccommodaties gaat ook het Leenster zwembad een zwaar jaar tegemoet. Het zwembad vraagt dan ook iedereen die het zwembad een warm hart toe draagt een abonnement te kopen.