Wijk uit Wehe-den Hoorn wint cadeaukaarten voor regionale ondernemers bij Postcode Loterij

WEHE-DEN HOORN Een wijk (postcodegebied 9964) in Wehe-den Hoorn valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze.

Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken.

Voedselbanken

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Wehe-den Hoorn verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij regionale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.