Win vrijlaten zeehond met verhalenbundel Waddeneilanden

NOORD-GRONINGEN Vijftien schrijvers brachten in november 2019 Aangespoelde verhalen uit, Een verhalenbundel met 15 verhalen die zich afspelen op de Waddeneilanden. Ze kozen Zeehondencentrum Pieterburen uit als goede doel voor hun auteursopbrengst en doneerden een gedeelte van de opbrengst van elke verkochte bundel.

In april gaan ze twee geadopteerde zeehonden vrijlaten. Ze verloten onder hun lezers twee keer twee tickets op de vrijlaatboot. Die vaart naar een zandplaat, waar je van dichtbij de vrijlating van twee zeehonden meemaakt. Een van de auteurs laat de door hen exclusief geadopteerde zeehond Theo vrij. En een van de winnaars mag de lezerszeehond vrijlaten door de kist te openen.

Meedoen kan door een exemplaar van Aangespoelde Verhalen te kopen en je voor-en achternaam en het telefoonnummer of emailadres waarop je bereikbaar bent te mailen naar winactieAV@outlook.com. Als je er voor kiest om ons facebookbericht te delen op je social-media, wordt je naam twee keer opgenomen in de loting en maak je dus dubbel kans. Plaats dan X2 achter je voor-en achternaam in het onderwerp van je e-mailbericht.

De verhalenbundel is te koop via Droomvallei Uitgeverij, bol.com en elke (online) boekhandel.