De nieuwste trends op het gebied van horloges

Aangeboden door: Watches4Watch

Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen die ook maar een klein beetje op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends kijkt reikhalzend uit naar wat er allemaal gaat komen. Speciaal voor die mensen hebben we de nieuwste trends met betrekking tot horloges voor zowel dames als heren op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en bekijk ze meteen!

Trends voor dames

Met betrekking tot de dames horloges die je de komende tijd veel zult zien zijn er een paar verrassende trends naar boven gekomen.

  • Klein en smal

Bij deze horloges draait het om de detaillering. Een mooi klein en smal horloge is dit jaar de winnaar ten opzichte van de grote uurwerken die we enkele jaren terug veel zagen. Hoe kleiner het uurwerk, hoe meer on-trend je bent!

  • Drie wijzertjes

Het klinkt misschien onzinnig, maar de secondewijzer is dit jaar een detail waar je niet aan kunt ontkomen. Meestal hebben horloges slechts één , maar de secondewijzer is nu helemaal hot. Een waardevolle toevoeging voor de momenten waarop je niet zeker weet of je in die ene minuut je trein nog kunt halen, bijvoorbeeld.

  • Smartwatches

Nog preciezer dan een secondewijzer? Dat kan alleen met een smartwatch. Nu hier ontzettend veel modieuze bandjes voor verkrijgbaar zijn wint de smartwatch steeds meer aan populariteit. Of dat nu komt door de vele mogelijkheden, of juist door de nieuwigheid ervan, dat moet nog blijken.

Trends voor heren

Wie kiest voor heren horloges kopen loopt ongetwijfeld ook een heleboel nieuwe trends tegen het lijf. De belangrijksten daarvan staan hieronder.

  • Vintage

Juist, vintage! Een mooi, origineel herenhorloge in een vintage uitvoering of een werkelijk vintage exemplaar zijn in dit geval beiden helemaal goed.

  • Blauw in plaats van zwart

Het nieuwe zwart wordt blauw ook wel genoemd. Zoek eens wat inspiratie op en laat je overtuigen van deze merkwaardige maar meer dan terechte nieuwe trend!

  • Simpel

In tegenstelling tot de vrouwenhorloges hoeven ze niet persé klein en smal te zijn, maar wint simpel het wel van extravagant. Ben je gek op toeters en bellen, dan kan het dit jaar lastig zijn om een horloge te vinden dat goed bij je past.

Dat waren de nieuwste trends!

Na het lezen van deze blog ben je ongetwijfeld weer helemaal op de hoogte van de trends op horlogegebied. Welke is jouw favoriet? Laat je inspireren!