Vier jeugdteams DIO Bedum kampioen

BEDUM -Volleybalvereniging DIO/Bedum heeft zaterdag vier jeugdteams gehuldigd die kamioen in hun competitie zijn geworden.

Dat gebeurde voor een hoop publiek, voor de wedstrijd van het, op landelijke niveau spelende, heren 1 team.

Meisjes C naar Hoofdklasse

Meisjes C, meiden van 13 en 14 jaar, werd na een spannende competitie kampioen in de 1e klasse A. Zij stromen de tweede helft van de competitie door naar de Hoofdklasse.

Bij de CMV- jeugd (basisschooljeugd) werden maar liefst drie teams kampioen. Team N4-1, met spelers tussen de 8 en 10 jaar, eindigde gelijk op plaats 1 met rivaal Doles uit Harkstede en liet de rest van de teams ver achter zich.

Team N3-1, met spelers tussen de 7 en 9 jaar, eindigde met maar liefst 10 punten voorsprong op de nummers 2 Oranje Nassau en Winkhem.

Team N2-2, met spelers van 7 en 8 jaar, eindigde met 4 punten voorsprong op team N2-1 van DIO/Bedum. Daarna volgde een groot gat tot de nummer 3.

De teams van DIO/Bedum trainen twee keer in de week onder deskundige leiding van gediplomeerde en gemotiveerde trainers. Momenteel bestaat de CMV-jeugd uit ongeveer 40 enthousiaste spelers, verdeeld over 3 trainingsgroepen. Bij DIO/Bedum bestaat de mogelijkheid drie keer mee te trainen alvorens een beslissing over lidmaatchap te nemen.

Voor vragen over proeftrainen kan men terecht bij Wernand Schillern (coördinator CMV), via: jeugd@diobedum.nl.