Richt uw kantooromgeving in met ergonomische bureaustoelen

Aangeboden door: De Projectinrichter

De juiste werkhouding voorkomt rug- en nekklachten en zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit. Bureaustoelen zijn dan ook onmisbare meubelstukken op het kantoor van elk bedrijf, om conform de geldende ARBO richtlijnen ergonomisch te kunnen werken.

In de webshop van De Projectinrichter vindt u bureaustoelen in iedere gewenste uitstraling en voor elk budget. Deze zijn ergonomisch verantwoord, geproduceerd van duurzame materialen en geschikt voor intensief gebruik. Wilt u de kantoorruimte op uw bedrijf inrichten met de signatuur bureaustoelen van het merk Herman Miller? Ook dan bent u er aan het juiste adres. Zoals het een specialist in projectinrichting betaamt, bezorgt De Projectinrichter door heel Nederland en dus ook bij uw onderneming in Groningen.

Focus op duurzaamheid 

De Projectinrichter behoort tot de grootste onafhankelijke aanbieders op het gebied van projectinrichting van Nederland. De collectie bestaat uit maar liefst 250 gerenommeerde merken. Wie voor de inrichting van kantoorruimtes op zoek is naar mooie en duurzame bureaustoelen, vindt in de collectie van het wereldberoemde merk Herman Miller tal van opties. De designers van Herman Miller ontwerpen de productrange met het oog op de voorkeuren van de gebruikers. Zij leggen de focus hierbij steeds meer op bureaustoelen die worden geproduceerd met materiaal dat het milieu zo min mogelijk belast. Naast dit duurzame gedachtegoed, heeft Herman Miller een naam hoog te houden op het gebied van kwaliteit, eigenzinnig design en innovatie.

Cradle to Cradle gecertificeerd

Vanwege de duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken zijn de hoogwaardige bureaustoelen van Herman Miller Cradle to Cradle gecertificeerd. In de meer dan honderd jaar dat het bedrijf bestaat, behoren naast aandacht voor het milieu, maatschappelijke dienstverlening, gezondheid en design tot het DNA van Herman Miller. Beroemde designers zoals Sam Hecht + Kim Colin, Forpeople, Studio 7.5 en Bill Stumpf zijn goede bekenden van het merk. De samenwerking met hen is terug te zien in bureaustoelen met perfecte ergonomie. Ook wordt een serie klassiekers onder hun ontwerpen tentoongesteld in musea, waaronder het New York Museum of Modern Art.

Essentiële elementen

Op iedere werkplek zijn bureaustoelen van goede kwaliteit essentieel. Wanneer uw werknemers een groot deel van de tijd achter hun bureau zitten, is het van belang dat zij de juiste zithouding aannemen. Anders lopen zij het risico op uiteenlopende lichamelijke klachten. Goede bureaustoelen zijn noodzakelijke investeringen in het belang van hun gezondheid. Als werkgever verkleint u op deze manier de kans op klachten aan schouders, rug en nek, hoofdpijn en RSI. Bij het selecteren van geschikte bureaustoelen dient u rekening te houden met uiteenlopende zaken. U kunt bij De Projectinrichter de juiste keuze maken die beantwoordt aan de werkzaamheden op uw bedrijf en de wensen van uw medewerkers. Staan zij geregeld op of zitten zij continu achter hun bureau? Wilt u uw kantooromgeving inrichten met bureaustoelen die er vooral mooi uitzien? Of bent u juist op zoek naar meer actieve bureaustoelen? Voor balans en veiligheid zijn goede bureaustoelen voorzien van geremde zwenkwielen. Om te waarborgen dat uw werknemers in een ontspannen en comfortabele houding kunnen zitten, is het tenslotte van belang dat hun bureaustoel gemakkelijk is in te stellen.

Vrijblijvende instructie

De experts van De Projectinrichter geven graag een vrijblijvende instructie bij u op het bedrijf. Zo krijgt u een optimale indruk van het brede gamma bureaustoelen. Alle ergonomische en technische facetten en Arbonormen komen hierbij aan bod. Ook proefplaatsing van bureaustoelen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u het assortiment van De Projectinrichter in het echt aanschouwen? De specialist heeft naast de online winkel vestigingen in Purmerend en Rotterdam.