Ruime overwinning korfballers Winsum en Bedum

WINSUM - De korfballers van DWA/Argo hebben zaterdag in Winsum korte metten gemaakt met Korwi uit Winschoten.

Direct vanaf het begin was het duidelijk dat de korfballers van DWA/Argo de punten in Winsum zouden kunnen houden. Het verschil met Korwi was dusdanig groot dat er bij rust al een stand van 15-1 op het scorebord stond.

Uiteindelijk konden de gasten in de tweede helft iets meer voor elkaar krijgen, maar het werd nooit meer een echte wedstrijd. De eindstand was 28-6, met treffers van alle spelers van DWA/Argo.

Natasja Schuuring terug

Binnen de basisacht van trainer-coach André Pettinga waren geen wijzigingen ten opzichte van de laatste weken, maar het goede nieuws is dat Natasja Schuuring na een langdurige polsblessure weer mee kan doen. Zij maakte zaterdag een invalbeurt.

De ploeg komt op zaterdag 25 januari weer in actie in Schoonoord voor de wedstrijd tegen concurrent SDO. Dit duel zal om 17:45 uur van start gaan.

Scores DWA/Argo: Lisette Hamminga (5x), Karen Oostmeijer (4x), Tom Van der Laan (3x), Gert-Jan Stulp (3x), Nick Brandsma (3x), Sam Pestoor (2x), Yarin Smedema (2x), Natasja Schuuring (2x), Lisanne Pettinga (1x), Ole Smedema (1x), Sanne Schuuring (1x), Jildau Smedema (1x).

Uitslagen:

DWA/Argo - Korwi 28- 6

Zunobri - De Pein 17-11

SDO - Leeuwarden 16-17

Stand:

DWA/Argo 5-8

SDO 4-6

Leeuwarden 4-5

Zunobri 5-5

De Pein 4-4

Stadskanaal 4-2

Korwi 4-0