Een vakantiehuis boeken in Frankrijk doet u bij Château de Salles

Aangeboden door: France Comfort

Kijkt u ook zo enorm uit naar een ideale zomervakantie voor het hele gezin en wilt u dit jaar een vakantiehuis boeken in Frankrijk? Onder de vakantieparken is Résidence Château de Salles een echte aanrader.

Het schitterende kasteelresort is gesitueerd in het meest zuidelijke deel van Frankrijk en ligt op slechts een half uur van het prachtige, brede strand. Dit park van FranceComfort staat dan ook bekend om zijn grandeur aan de Atlantische kust. Een vakantiehuis boeken in Frankrijk? Wanneer u kiest voor Château de Salles geniet u samen met uw gezin van een riante villa, de prachtige omgeving, luxueuze faciliteiten en animatiemogelijkheden in overvloed. Op dit juweel onder de vakantieparken in Frankrijk beleeft u een vakantie om nooit te vergeten.

Vakantiehuis boeken in Frankrijk: ontdek de stad Bordeaux

Vakantiepark Château de Salles ligt ten zuiden van Bordeaux en mag zich met recht een van de mooiste vakantieparken in Frankrijk noemen. Het park is dan ook het ideale vertrekpunt voor een bezoek aan deze verrassend leuke Zuid-Franse stad. Wat Bordeaux onder meer zo interessant maakt, is haar fietsvriendelijkheid. De stad is namelijk vrij vlak en daarom heel overzichtelijk. Door u op de fiets te verplaatsen, ziet u Bordeaux op haar mooist. Al fietsend krijgt u een goede impressie van alle wijken en hotspots. Een daarvan is het achttiende-eeuwse Place de la Bourse. Dit gebouw is bekend als de meest fotogenieke plek in Bordeaux en staat aan de oevers van de Garonne. Aan de voorkant bevindt zich de schitterende nevelfontein Miroir d’Eau; ook een highlight dat u gezien moet hebben. Natuurlijk mag ook een bezoek aan een van de vele wijnhuizen niet ontbreken. De Unesco-wandeling die langs alle monumentale hoogtepunten van Bordeaux voert, is ook zeer de moeite waard. Kortom, een bezoek aan deze prachtige stad maakt het boeken van een vakantiehuis in Frankrijk zeer de moeite waard.

Een van de mooiste vakantieparken in Frankrijk aan de kust

Wilt u een echte strandvakantie beleven? Ook dan is een vakantiehuis boeken in Frankrijk bij Château de Salles de juiste keuze. Want het schilderachtige dorpje Salles bevindt zich vlakbij het elegante plaatsje Arcachon. Deze badplaats is een bezoek zeker waard als u dol bent op winkelen en graag op terrasjes vertoeft. In Arcachon bevinden zich tientallen luxe winkels en warenhuizen, authentieke cafés en goede restaurants. Ook de eeuwenoude herenhuizen geven deze fraaie badplaats een subliem cachet. U flaneert hier heerlijk over de boulevard en de pier biedt prachtig uitzicht op de overkant van het Bassin van Arcachon. Natuurlijk legt u bij mooi weer uw badlaken op het strand om heerlijk te zonnen en te zwemmen. Een vakantiehuis boeken in Frankrijk om zoveel mogelijk te zwemmen? Er zijn voor nog meer waterplezier diverse aquaparken in de buurt van Château de Salles. In Gujan Mestras kunnen zowel kinderen als volwassenen zich heerlijk uitleven in Aquapark La Coccinelle en Kidparc Aqualand.

Vakantiehuis boeken in Frankrijk: boek snel uw villa op Résidence Château de Salles

Wilt u een vakantiehuis reserveren in Frankrijk? Ontdek alle beschikbare villa’s op Résidence Château de Salles op de website van FranceComfort. Er zijn onder andere ruime vier persoons villa’s met een grote tuin en een vaste BBQ, luxe villa’s voor vier personen met privé zwembad en zespersoons vrijstaande vakantievilla’s. Willen u en uw gezin ook genieten als god in Frankrijk? Reserveer vandaag nog uw gedroomde villa want de vakantiehuizen op Château de Salles zijn snel volgeboekt!