Hollema Bouw neemt agrarische bouwactiviteiten Kenders Bouw over

BEDUM - Hollema Bouw B.V. uit Surhuisterveen neemt per 1 januari de agrarische bouwactiviteiten en het agrarische bouwpersoneel van Kenders Bouw uit Bedum over. Door deze overname versterkt Hollema Bouw zijn voorname positie in de noordelijke agrobouwsector.

Hollema Bouw is dagelijks met veertig medewerkers actief in onder andere agro-, utiliteits- en woningbouw en in de asbestsanering. De afgelopen veertig jaar heeft Hollema zich daarbij eveneens ontwikkeld als specialist en innovator op het gebied van huisvesting van rundvee voor de melkvee- en vleesveehouderij en in de ontwikkeling en bouw van maneges en stallen in Noord-Nederland en Noord-West Duitsland.

De directeuren Gerben Land en Anne Bosklopper van Hollema Bouw zijn blij met deze mooie kans. ,,Op deze manier breiden we ons netwerk en marktgebied in de agrarische bouwsector uit en krijgen we veel nieuwe kennis, inzichten en ervaring aan boord. Daar zijn we erg blij mee. Bedrijven en mensen die qua agro-DNA en bouwachtergrond zoveel op elkaar lijken, kunnen elkaar alleen maar versterken,” aldus Gerben Land.