Zesde editie zaalvoetbaltoernooi RWE/Hogeland Cup

UITHUIZEN - De zedse editie van het grote zaalvoetbaltoernooi RWE/Hogeland Cup gaat maandag 23 december om 18.30 uur met de voorronde van de dames van start in sportcentrum De Mencke in Uithuizen.

Op vrijdag de 27e start het B-toernooi voor heren, met voetbalverenigingen die op het veld uitkomen in de 5e klasse of in de reserveklasse. Op zaterdag 28 december staat de voorronde van de A-junioren op de rol.

Op maandag 30 december begint het A-toernooi voor heren. Door de afmeldingen van de vierde klassers FC LEO en Rood Zwart Baflo mogen de winnaars van poule B1 en B2 meedoen aan het A-toernooi. Zaterdag 1e klasser vv Winsum gaat voor de derde toernooiwinst op rij. De titelverdediger stuit in poule A1 op De Heracliden, SIOS en de winnaar van poule B2. In poule A2 springt de derby tussen tweede klasser SV Bedum en derde klasser Noordwolde in het oog. Vierde klasser Eenrum en de winnaar van B1 completeren deze poule.

Afsluitende Gala-avond

Op donderdag 2 januari staan de halve finales en finales voor de dames en de JO-19 op het programma. Traditiegetrouw eindigt op vrijdag 3 januari het toernooi met de Gala-avond voor de heren van het A- en B-toernooi.

Het volledige programma staat vermeld op www.hogelandcup.nl.