Drukte van belang bij opening Aldi Winsum

WINSUM - De feestelijke heropening van de Aldi heeft vrijdag voor een enorme drukte gezorgd bij de supermarkt aan de Onderdendamsterweg in Winsum.

Vervangend filiaalleider Nanno Ots opende, samen met spreekstalmeester filiaalleider Bas van Dijk, officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren duidelijk blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld koffiezetapparaten, wifi repeaters en tablets tot de hoofdprijs van 250 euro aan waardebonnen.

Indeling

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

„Met deze winkel staat Winsum weer op de kaart. Mijn team staat klaar voor de bestaande en hopelijk vele nieuwe klanten,” aldus de glunderende filiaalleider Bas van Dijk.

Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

Nadruk op verse producten

In dit filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

A-merken

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Er zijn ook steeds meer duurzaam geproduceerde producten in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. De vernieuwde winkel beschikt over 84 gratis parkeerplaatsen.